Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Herroepingsrecht

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, het zogenaamde herroepingsrecht. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jou thuis naar ons terug zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 euro per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van een vervoerder zoals bijvoorbeeld PostNL. Wij adviseren steeds met track & trace te verzenden zodat je retour niet verloren gaat. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je eenvoudig contact met ons opnemen via hallo@speenwinkel.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. 

Uitzondering op maatwerk

Gepersonaliseerde, ofwel maatwerk producten die je via onze website koopt worden op maat volgens de door jouw ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief. Is er iets mis met het product? We helpen je natuurlijk graag! Neem hiervoor contact op met onze klantenservice via hallo@speenwinkel.nl.

  • De volledige voorwaarden kan je teruglezen in artikel 6 en artikel 8 van onze algemene voorwaarden.

Overige vragen en antwoorden

Wat vervelend voor je dat er iets mis is! Ons excuus. Stuur een email naar hallo@speenwinkel.nl met een foto en beschrijving van wat er mis is, je naam en het ordernummer. Wij zorgen zo snel mogelijk voor een passende oplossing.

Wat vervelend dat je bestelling niet helemaal naar verwachting is. We ruilen het graag voor je of nemen het graag voor je retour. Speenwinkel accepteert retouren binnen 14 dagen nadat jij je bestelling hebt ontvangen. Stuur een mail naar  hallo@speenwinkel.nl en we zullen je helpen met je retour. 

Heb je een andere vraag of kom je er niet uit?

Geen punt! Neem gerust contact op met onze vriendelijke en professionele klantenservice, wij helpen je graag verder.

Neem contact op